Elly og Freddy er klare!

Vi gleder oss til konsert!
Her er litt info om gutta som skal underholde oss.
Freddy Kalas
Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Selv om Freddy først debuterte i romjula 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broiler sine tidligere prosjekter som Vannski, Afterski, Bonski m.m. Simen Auke i Broiler er lillebroren til Freddy, og sammen har de laget musikk i over 6 år. Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo

Med låta ”Pinne for landet” (2014) – tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren ”Hey Ho” til energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 250 millioner streams på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. Live gjør han stor suksess med hans splitter nye sceneshow bestående av fullt band. Resultatet har blitt utsolgte konserter over land og strand, både i Norge og Sverige. Freddy var også aktuell med NRK’s vennskapskampanje «BlimE» der han står i spissen med årets låt.

Det positive budskapet i låtene appellerer til både ung og gammel, som har gjort at han trakk fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer i fjor, og er klar for å gjøre det samme i 2019.

Han har akkurat sluppet låta «Få meg på» som forventes også å bli en stor hit!

Elly Ekko
Elly Ekko er tidligere kjent for å være hypeman for Katastrofe og har blant annet skrevet låter for artister som Cir.cuz og Mo. Sommeren 2016 satte han radio og Spotify på hodet med «Ikke si det til pappa», fulgt opp av «Min båt»  Låta er streamet over 4 millioner ganger  på Spotify! Videre har han blant annet spilt live i mange år og opptrådd for over 100000 personer under showet VG-lista!

Han er nå aktuell med singelen «Bella» og blir spådd en lysende karriere fremover. I Terningen Arena lover han å spille sine største hits!

Elly Ekko 84_NY-3