Hei Elverum, her kommer vi!

Tiller håndball skal til Elverum Yngres Cup med alle lag fra og med 10-årsklassen og har sendt oss følgende oppdatering fra sine forberedelser:

«Det er første gang vi tar turen til Elverum og vi kommer med nesten 200 spillere og trenere. I tillegg blir også en del foreldre med, så vi håper vi kommer til å både sees og høres godt i hallene med vårt faste Tiller heiarop og blå drakter.

Når man reiser med en så stor gruppe er det mye å huske på, men det går stort sett veldig greit. Og når man har vært på tur mange ganger så har man også lært seg noen små fine knep som kommer til nytte gjennom helgen. Lagene forbereder seg med å være mye på trening og foreldregruppene er godt informert om hva som skjer ifm foreldremøter.
I og med at Tiller har vært på tur mange år nå, så er det en forventning om denne felles reisecupen. Det styrker lagfølelsen og klubben knytter sterkere bånd.

Thorleifs Bussreiser skal kjøre oss trygt frem og tilbake og det er alltid stas med bussturen, den er en viktig del av hele cuphelgen.
Viktig er det også med det sosiale utenom kampene og alle gleder seg til overnatting på skole på madrass, gå på konsert og ikke minst få nye venner 😊

Tiller håndball har selv arrangert cup, Tiller cup, hele 22 ganger, så vi vet hva som kreves av de som skal arrangere cup.
Det er mange detaljer som skal på plass for at alle reiselag og deltakere generelt skal trives gjennom helgen.
Nå har vi mulighet til å lære mens vi er i Elverum også siden vår cup ikke er før 24.-26. mai, tillercup.no, for dere som ble litt nysgjerrige nå.

Vi håper helgen blir strålende, gleder oss stort og ønsker lykke til med gjennomføringen av cupen.»

20181216_120231